nature's symphony

to give, to care, to pass on!

Three

Kur vjen puna tek të jetuarit nën stresin e jetës së përditshme, nën stresin e punës, nën stresin ekonomik, nën stresin e orëve të zgjatura për të punuar ...gjithmonë kujtohemi të vlerësojmë ata që duam shumë dhe për të kaluar më shumë kohë me ta.

Ne ideuam një kompani e cila mund t‘ju ndihmojë që të kurseni kohën dhe njëkohësisht të gjeni rroba të bukura dhe të rehatshme për fëmijët tuaj.

Kështu që, ju rrjedhimisht do të transformoni kohën tuaj të lire, në më shumë kohë për të falur dashuri për ata që doni më shumë dhe më pak stres për të gjetur rrobat e duhura për ta.

Vlerat tona

Kolegët dhe partnerët bashkëpunues

  • Ne angazhohemi me kolegë dhe partnerë për të forcuar ndikimin në nivel vendi
  • Ne njohim dhe përdorim fuqinë e diversitetit për të arritur më shumë së bashku
  • Ne komunikojmë hapur me të gjithë dhe mësojmë nga njëri-tjetri

Profesionistë të përkushtuar ndaj përsosmërisë

  • Ne mbështesim standardet më të larta të profesionalizmit në të gjitha rolet dhe specializimet
  • Ne udhëhiqemi drejt përsosmërisë dhe shijes estetike
  • Ne vazhdimisht zhvillojmë veten dhe inovojmë për t'iu përgjigjur një bote në ndryshim

Njerëz që kujdesen për njerëzit

  • Ne mbrojmë me guxim dhe vetëmohim të drejtën e të gjithëve për produkte cilësore me cmim te arsyeshëm
  • Ne tregojmë dhembshuri për të gjitha qëniet njerëzore dhe promovojmë qasje të qëndrueshme ndaj shëndetit të më të vegjëlve
  • Ne përpiqemi t'i bëjmë njerëzit të ndihen të sigurt, të respektuar, të fuqizuar, të trajtuar në mënyrë të drejtë dhe të barabartë

Vlerat tona

Dëshironi t'i bëni dikujt një dhuratë?

Për sa kohë që nuk jeni të vendosur se cila do të ishte dhurata e duhur për ta, ne ju ofrojmë 1 kartë dhuratë që ata të zgjedhin produktin e tyre të dëshiruar!

Bli në Instagram

follow us: three.albania